Bovag en garantie

Garage H. Schreuder BV

Alles voor uw auto!

 

 

Garage H. Schreuder BV is aangesloten bij de Bovag. Maar wat is de Bovag eigenlijk?

Bovag is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden.

 

Bovag is een vereniging van personenauto- en truckdealers, algemene auto-, tweewieler-, caravan-, aanhangwagen-, motorenrevisie-, autoverhuur- en autowasbedrijven, verkeersopleidingen en tankstations.

 

Het is een brancheorganisatie die dient als platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum. Bovag lobbyt, organiseert kwaliteitszorg en adviseert afdelingen. Daarnaast is Bovag een werkgeversorganisatie die zich bezighoudt met arbeidsvoorwaardenbeleid, arbeidsvoorziening, arbeidsomstandigheden en onderwijs. Bovendien zorgt Bovag als netwerkorganisatie voor inkoopbundeling. Kortom, Bovag biedt op een breed front een grote meerwaarde aan bij Bovag aangesloten bedrijven.

 

 

 

 

 

 

 

 

Auto Bedrijven Associatie (ABA)

Alle bedrijven in de autobranche strijden om de gunst van de auto-consument. Een groot deel daarvan zijn de onafhankelijke autobedrijven, verenigd in de Auto Bedrijven Associatie (ABA) een afdeling van Bovag. Onafhankelijke autobedrijven verkopen, onderhouden en repareren elk automerk. Daardoor zijn zij in de ware zin des woords 'onafhankelijke' adviseurs voor de consument.

 

ABA behartigt de collectieve belangen van de aangesloten leden door het scheppen van een gunstig ondernemersklimaat, waarin leden door middel van hun eigen capaciteiten zelf strategische keuzes voor hun toekomst kunnen maken. Dit tracht de ABA onder meer te realiseren door als gesprekspartner op te treden van ANWB, Consumentenbond en de overheid. Maar ook op Europees niveau laat de ABA de stem van de onafhankelijke autobedrijven horen. Zorg voor het milieu en duidelijkheid voor de consument krijgen hierbij prioriteit.

 

Naast deze activiteiten besteedt de ABA zeer veel tijd en aandacht aan bewaking van de kwaliteit van de leden. Periodieke controles bij de leden in combinatie met een uitgebreid servicepakket op het gebied van opleiding en voorlichting waarborgen dit.

 

 

 

 

Garantie

Bovag geeft standaard garantie bij aankoop en reparatie en onderhoud van een vervoersmiddel.

 

Bij aankoop van een auto is de Bovag garantie standaard van toepassing als een particulier een gebruikte auto koopt met een aankoopbedrag van minstens 4.500,00 of het aankoopbedrag 35% of meer van de oorspronkelijke nieuwprijs bedraagt. Deze garantie is zes maanden geldig.

 

Bij reparatie en onderhoud geldt deze garantie voor drie maanden.

 

Bekijk Bovag garantie en algemene voorwaarden voor meer informatie.