Werkplaats

APK-keuringen

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Dit is jaarlijks verplicht voor auto´s en bedrijfswagens tot 3.500 kg op benzine van vóór 1 januari 2005. Deze keuring heeft tot doel om de verkeersveiligheid te verhogen en het milieu te beschermen.

 

Kunt u een geheugensteuntje gebruiken als het om de APK aankomt? Klik dan op de APK-reminder en ontvang dit geheugensteuntje per e-mail!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens de APK-keuring van uw auto worden o.a. ook uw remmen gecontroleerd. Vanaf 1 april 2014 is het verplicht om deze te controleren met een remmenbank. Deze remmenbank is sinds mei 2013 al bij ons aangelegd, zodat wij uw remmen zo goed mogelijk kunnen testen.

 

   Garage H. Schreuder BV

     Alles voor uw auto!

 

 

Reparatie en onderhoud

Het is voor ons belangrijk dat u onbezorgd kunt rijden met uw auto. Om te voorkomen dat u voor vervelende verrassingen komt te staan, adviseren wij u daarom tijdig preventief onderhoud te laten plegen door monteurs die hun vak verstaan.

 

Technische ontwikkelingen gaan snel, daarom is onze werkplaats uitgerust met de apparatuur van vandaag. Per auto is voorgeschreven wanneer uw auto toe is aan onderhoud, veel jonge auto´s geven het benodigde onderhoud aan op de service interval. Wij adviseren in de regel het ene jaar een kleine onderhoudsbeurt en het jaar daaropvolgend een grote onderhoudsbeurt uit te laten voeren.

 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Han Schreuder, bereikbaar onder het telefoonnummer

0297 325379 of via e-mail han@garageschreuder.nl

 

   

 

 

Schadeherstel

Ook voor schadeherstel aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Schade rijden is al vervelend genoeg, daarom nemen wij u die zorg graag uit handen.

 

Door de combinatie van werkzaamheden zijn wij in staat gecompliceerde motortechnische schades te repareren. Kwaliteit staat bij al onze reparaties natuurlijk centraal! Dus of het nu gaat om een kleine kras of een grote schade, wij repareren uw auto, terwijl u in een gratis beschikbaar gestelde leenauto rijdt.

 

Wilt u vrijblijvend weten wat het zou kosten om uw schade te repareren of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact op met Han Schreuder, bereikbaar onder telefoonnummer 0297 325379 of via e-mail han@garageschreuder.nl